Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

2018. május 22. - virtuarium

Agilis, tettrekész, kitartó, tele önbizalommal és egy saját vállalkozás indítását tervezi, fontolgatja? De gondban van a pénzügyi kalkulációkkal, nem tudja hol, hogyan és mennyiért hirdessen, hogyan tudná a leghatékonyabban megfogni a leendő vevőit? Meggyőződött róla, hogy piacképes-e a terméke (gondolt-e már piackutatásra?), kiszámolta-e milyen és mekkora költségei lesznek és mekkora forgalmat kell elérnie ahhoz, hogy nyereséges legyen a vállalkozása (szakkifejezéssel élve: elérje a fedezeti pontot)?
Szaktudásunkkal segíteni szeretnénk, hogy pontosan meghatározhassa a céljai megvalósításához szükséges eszközöket, és kialakítsa a vállalkozása működésének komplex folyamatát! Ugyanis ezt hívjuk Üzleti Tervnek, ami egy vállalkozás működését mutatja be néhány évre tervezve az előkészületektől a kijelölt célokig és írja le a taktikai és stratégiai lépéseket amik szükségesek a céljai megvalósításához.
Az üzleti terv elkészítése az induló vállalkozások életében éppen olyan fontos (pl. hitelfelvételkor), mint a már régóta működőknél (pl. pályázatokon való részvétel, új befektető bevonása), és egy kisvállalkozásnak épp annyira hasznos, mint egy multinak - csak éppen a kisvállalkozónak nem áll rendelkezésére az ehhez szükséges menedzsment és szaktudás.
Ezért mindenképp érdemes felkeresnie az Üzleti Terv készítéssel foglalkozó tanácsadó honlapunkat, és az ott található útmutató alapján már elkészítheti a működési, marketing, internet marketing és értékesítési tervét, alátámasztva pénzügyi és eszközkimutatással (pénzügyi terv).
Vagy hívjon minket telefonon, mert egy külsős, profi, megfizethető üzleti tanácsadó segítségével rengeteg munkát megspórolhat, az ötleteink alkalmazásával pedig akár milliókat is kereshet!

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr5813992350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása