Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Nyaralás és a közösségi oldalak

2018. augusztus 06. - virtuarium

Itt van a nyár, a nyaralás és kirándulások ideje. Sokan szebbnél szebb helyekre mennek: hegyekbe, tengerpartra, ahol kattintgatnak, fotóznak. Ez nagyon klassz, főleg ha kicsit odafigyelnek a beállításra, a háttérre és a fényekre is. De most nem a fotózás rejtelmeiről óhajtok írni, csak egy kis alapvető biztonsági veszélyre szeretném felhívni a figyelmet, aminek mindenki számára már teljesen egyértelműnek kellene lennie. Mégpedig arra, hogy ha valaki innen több száz vagy ezer km-re nyaral, és egyből felteszi a facére vagy az instára a szelfiket és egyéb cuki képeket, az egyfajta felhívás a betörők számára, hiszen ezekből a képekből nyilvánvaló, hogy az illető nem tartózkodik otthon! És persze nincs a balatoni vagy dunaparti nyaralójában sem.

katty15.jpg

(én most csak leugrottam a Dunára fürödni egyet)

katty16.jpg

Szóval tudom, hogy nagyon jó egyből megosztani azt az érzést, hogy nyaralsz, boldog vagy, élvezed az életet, de ha hazaérve nem akarsz nagyot csalódni embertársaidban, akkor azt javaslom, várj a posztolással addig, amíg hazaérsz...

katty17.jpg

Egyébként itt épp azt nézem, hogy hová (kire) rázzam ki a bundámból a vizet és utána kezdjek egy vágtába a strandolók között - ami nagyon jó mókának ígérkezik!

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr4214165125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása