Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Hatékonyság növelés és digitalizáció I.

2019. január 22. - virtuarium

Nemrég írtam róla, hogy év elején készítsünk tervet, amiben leírjuk az elérendő céljainkat. A célok elérését nagyban segíthetik a digitális eszközök, szoftverek.

Ugyanis s digitalizáció és a hatékonyság növelése összefügg. Azért is fontos ezt hangsúlyozni, mert a vállalkozók fontosnak tartják a hatékonyság növelését, azonban az informatikai rendszereik fejlesztésére alig költenek. Ha egy vállalkozás szeretné bővíteni az ügyfélkörét és stabilabbá, de közben rugalmasabbá tenni a működését, akkor elengedhetetlen, hogy a vezetők tisztában legyenek a piacon elérhető megoldásokkal, és természetesen azzal, hogy ezeket miként tudják hatékonyan integrálni a mindennapos üzletmenetbe. Nagyon sok esetben rádöbbennek arra, hogy egy kisebb befektetéssel és ennek köszönhetően a digitális megoldások nyújtotta előnyökkel hosszú távon egy sokkal jövedelmezőbb vállalkozást tudnak felépíteni. Első lépés, hogy ismerjék a saját helyzetüket és a lehetőségeiket, ebben szeretnénk nekik segítséget nyújtani.
Rengeteg ingyenes vagy csak pár ezer forintba kerülő, mégis jól használható program kapható.

 

katty_telen3.jpg

Alkalmazások, amelyekkel segítheti vállalkozása hatékonyságát

1. CRM programok: ügyfélnyilvántartó és projektmenedzsment programok

 

Egy CRM program létszükséglet! Naptár: időpontegyeztetés-nyilvántartás során, költségelemzés, a gyártási-értékesítési folyamatok elektronikus, naprakész nyomon követése hatalmasat lendít egy cég hatékonyságán! Ügyfél-partner nyilvántartás, hírlevél küldés funkciókat is tartalmaznak.
Magyar nyelvű CRM programok:
a) Okosugyvitel.hu: ingyenes, online program.
Előnyei:

  • mobilról, online bárhonnan elérhető, megosztható
  • ingyenes számlázó, készletnyilvántartó modul. szolgáltatás is elérhető.

b) Ügyféltár: munkalapszoftver.hu. Egyszerű használat, az ingyenes verzió még egy egyéni vállalkozónak is hasznos lehet.
c) MiniCRM: minicrm.hu. Online elérhető, ügyfélkezelés, folyamatok delegálása, sablonok, hírlevél küldés… Ára: 5-10.000 Ft/hó.
d) CRM guru: crm-program.hu. Online program, ára 10-100.000 Ft. A választható opciókkal jól a cégünk igényeire szabható.
e) Implementor: implementor.hu. Ügyfél nyilvántartás, projektmenedzsment, árajánlat készítés, stb. funkciók. Ára kb. 125.000 Ft.
f) Iroda++: revolution.hu. Ügyfelek kezelése, körlevél küldés, projektek kezelése, stb. A cégnek összesen 20 modulja/programja van (pl. könyvvitel, számlázás, pénzügy, stb.), amelyek összekapcsolhatók. Ára: egyedi árajánlatot adnak…
g) További CRM programok: e-szoftver.hu: ügyviteli + kintlévőség kezelő + CRM rendszer. kulcs-soft.hu, momocrm.com, 10xone.hu, apolloszoftver.hu.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr5214582038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása