Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

2018. május 29. - virtuarium

Írtál egy könyvet, de nem tudod, hogyan adhatnád ki?

 

Valójában zseni vagy, csak még nem tudja mindenki? Pedig megírtad a Facebookon, lerajzoltad, lefotóztad és feltetted az Instagramra is? Arra gondoltál-e, hogy kiadnál egy könyvet, amivel pénzt is kereshetsz? Ha kell egy kis segítség a könyvíráshoz, akkor mindenképp érdemes elolvasnod a szerzőinknek szánt, szabadon letölthető e-könyvünket („Hogyan írjunk jó könyvet?") Majd amikor elkészültél a kézirattal és kiadót keresel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

virtuarium_eu_940.jpg

A Virtuarium e-könyv kiadót azért hoztuk létre, hogy segítsünk embertársainknak megvalósítani az álmaikat, megosztani másokkal a tudásukat, vagyis elektronikus formában kiadjuk az írásaikat és alkotásaikat, amihez szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat, fotósokat, festőművészeket és grafikusokat keresünk. A hozzánk digitális formában eljuttatott kéziratokból és képekből INGYEN készítünk e-könyveket, fotóalbumot vagy fotókönyvet pdf és epub formátumban, amiket utána kiemelkedően magas, akár 75%-os jutalék mellett értékesítünk.

virtuarium_eu.jpg
Az e-könyvek kiadásához vállaljuk a kiadványaink grafikai munkáinak (borító, könyvbemutatóra meghívók, plakátok, szórólapok) elkészítését és az ISBN szám igénylésének lebonyolítását is.
A szerző és a kiadó közös érdeke, hogy a kiadott könyve sikeres legyen a piacon, ezért segítünk a marketingben és a reklámban is, könyvbemutatót szervezünk, majd az Interneten reklámozzuk a művet. A könyvek szerzőjét arcképpel és rövid önéletrajzzal mutatjuk be, amihez szerkesztőségünk fotóstúdiójában ingyen fotózást is biztosítunk.
Webáruházunkban a magyar és angol nyelvű könyvek mellett szívesen helyet biztosítunk az ingyen terjeszthető creative commons licencű digitális műveknek, legyen az e-könyv, fotó, vagy grafikáról, festményről készült kép. Ezzel lehetőséget kínálunk a szerzőknek, grafikusoknak és festőművészeknek a bemutatkozásra, hogy a leendő vevőik és üzleti partnereik megismerhessék - és megvásárolhassák - a munkáikat.
Ha vállalkozó vagy cégtulajdonos vagy, akkor nagyon jó marketing eszköz egy ajándékutalvány, aminek a forgalmazását a webáruházunkban ingyen vállaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr114001300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása