Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

2018. május 24. - virtuarium

Lakodalomra készülsz, és a legjobb fotóst, vőfélyt, zenekart, videóst és esküvői helyszínt keresed?
A tündérszép fotók nem csak a nézését és a járását, hanem a készítőjük tehetségét is megmutatják. A Brigifotó esküvői galériájában szebbnél szebb romantikus és családi fotókat nézegethetsz.

Arcokat szeretek fotózni, mivel így a képeimen vissza tudom adni az érzelmeket és a boldogságot amit egy-egy meghitt pillanatban éreznek, ezért is választottam fő hivatásomnak az esküvői fotózást. A mai napig minden alkalommal megérinti a szívem és lelkem, amikor egy szerelmes férfi és nő örök hűséget fogad egymásnak.

brigifoto.jpg

A honlapomat felkeresőket hasznos információkkal, tanácsokkal, valamint több esküvői fotós csomag ajánlattal várom. Ha tetszenek a képeim, hívjatok vagy küldjetek emailt, vagy messenger üzenetet, mert visszahívlak!

De ha inkább a közösségi oldalakat szereted, akkor a Facebookon is megtalálsz és nézegetheted a képeim.

Szeretek utazni, szívesen fotózom elsősorban Budapest, Baja, Szekszárd, Kalocsa, Bátaszék, Bácsalmás, Jánoshalma, Bonyhád, illetve a Balaton környékén, Folyékonyan beszélek angolul (öt évig Londonban dolgoztam, és még ott kezdtem el profi fotózást tanulni), így nagyon szívesen vagyok aktív résztvevője egy tengerparti, ódon kastélylátogató vagy egyéb egzotikus helyszínre vezető kiszervezett esküvő, keresztelő, kirándulás vagy más családi, illetve céges rendezvényen való fotózásnak.

brigifoto940.jpg

Külön felhívom mind az ifjú pár, mind a rendezvényszervezők figyelmét, hogy az esküvő tervezésekor a kreatív fotózásra legalább két órát tervezzetek, mert ennyi idő szükséges, hogy valóban szép és művészi fotók készülhessenek rólatok. A templomi fotózáskor és a lakodalomban, de különösen a holdvény keringő megörökítésekor látszik igazán a profi felszerelés előnye, hiszen egy félhomályos teremben egy amatőr masinával vagy mobillal nem lehet igazán szép képeket készíteni.

Ha nem hívtok esküvői videóst, akkor akár a video felvételek készítését is vállalom: rövid filmeket készítek a táncokról, mulatságról, vidéki esküvő esetén pedig akár drón felvételeket is készítünk a kinti, utcai eseményekről.

Mire a nászútról hazatértek, én is elkészülök a fotók szerkesztésével és retusálásával, amiket a honlapomon mindenki egy saját, jelszóval védett galériában tekinthet meg és rendelhet az ott látható képekből. A legjobb, legszebb esküvői képekből romantikus zenés video slide-ot is készítek. A nektek legjobban tetsző képekből érdemes A3, vagy még nagyobb méretű vászonfotót készíteni, ami remekül illik egy nappali falára.

Stúdióban és szabad ég alatt is szívesen készítek családi, gyerek, baba, glamour és állatfotókat. Cégeknek, intézményeknek is a rendelkezésére állok a megadott helyszínen és egyeztetett időpontban, legyen szó akár termék vagy rendezvényfotózásról, akár képszerkesztésről, fotókönyv vagy névnapos naptár készítésről.

Remek ajándék lehet egy családi vagy esküvői fotózás, ehhez Brigifotó ajándékutalvánnyal állok a rendelkezésetekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr5713995306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása