Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Angi's női fehérnemű divat webáruház

2018. május 23. - virtuarium

Női fehérnemű webshopunkban és a bajai üzletünkben bikini szettek, hálóingek, poppy köntösök és erotikus jelmezek hatalmas választékával várjuk kedves vevőinket. Akciós fehérnemű kínálatunk között válogatva polcainkon bugyi, harisnya és melltartó szetteket talál, ami remek ajándékötlet, meglepetés lehet születésnapra, névnapra, Valentin napra vagy karácsonyra.

angisfehernemu.png
A romantikus érzületűeknek virágmintás fehérnemű szetteket, hófehér vagy pasztell színű darabokat kínálunk szívecskés és virágmintákkal, a kacérabbaknak pedig inkább a csipkés fehérnemű kínálatunkat ajánljuk a figyelmébe. Lehet, hogy csak egy tangát szeretnél venni magadnak, mert kevésbé érzed magadénak ezt a vonalat, de akkor is kísérletezhetsz vele úgy, hogy nem egy csupa csipke darabot választasz, hanem csak egy-egy visszafogottabb felsőt vagy nadrágot nézel ki, amit egyszerű sorttal vagy basic pólóval párosíthatsz. Fehérnemű vásárláskor mindig ügyelj a színek és fazonok összhangjára, ezért célszerű szettben gondolkodni, és egyszerre beszerezni a bugyit, harisnyát és melltartót.

bugyi3.jpg

Melegebb napokra szánjuk a rendkívül szexi bikini kínálatunkat, amelyben minden lány és hölgy kellemesen lebarnulhat, úszhat és pasizhat. Ha kicsik a mellei, akkor jó ötlet lehet csavarni egyet a bikini felsőn, amivel egyfajta ívet kap a fürdőruha felső, ami teltebbnek mutatja a melleit. Ezzel a megoldással akár két számmal is nagyobbnak mutathatja a cicijeit :) További praktikus ötletekkel várjuk a fürdőruha üzletünkben!

poppy_bikini.jpg

Érdemes lájkolni és megosztani a Facebook oldalunkat, mert akkor egy szexi fehérneműt, bikinit vagy poppy köntöst nyerhet!

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr6613995266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása