Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Légyszi mesélj nekem!

2018. június 13. - virtuarium

katty8.jpg

- Légyszi mesélj!

- De mit meséljek?

- Mesélj a Virtuarium novellás oldalán lévő szebbnél szebb mesékből! Azok olyan cukik! Azoktól nem félek, és olyan jót alszom!

katty7.jpg

Sőt, még jobb lenne, ha TE is velem aludnál!

Egyébként tudtad, hogy a gazdag szülők 63%-a olvas fel a gyermekének mesekönyvből, míg a szegényeknél ez az arány csak 3%?
Ez nem azért van így, mert a szegényebbeknek nincs mesekönyvük (fogadjunk, hogy okostelefonja van! - és le tudna tölteni e-könyvet, vagy elmehetne könyvtárba...), hanem mert nem szakítanak rá időt és energiát. A mese nem azért fontos, hogy elaludjon a gyerek és a kutyus, mert mi elalszunk anélkül is, hanem mert egy gyerkőc számos olyan tanulságot le tud szűrni belőle, amit az élete során képes lesz majd hasznosítani, például nem adja fel a küzdelmet már akkor, mikor még el sem kezdte a harcát megvívni.

katty9.jpg

Ha neked is vannak írásaid - novella, mese, kisregény, esszé, vers -, akkor küld el az info@virtuarium.eu email címre, hadd olvassák mások is!

Sőt, a beküldött legjobb, legszebb, legizgalmasabb írásokból e-könyv novelláskötetet állítunk össze, amit illusztrálunk, kiadunk és a szerzőknek fizetett jutalék mellett a könyváruházunkban terjesztünk.
Ha sikeres író vagy költő akarsz lenni, akkor célszerű ingyenes oldalakon is megjelentetned az írásait, hogy minél többen megismerjék a műveid, a stílusod és ezáltal Téged, mint szerzőt is!

Szép álmokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr5114045590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása