Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

Virtuarium Blog

Virtuarium Blog

Európa retteghet?

2018. június 05. - virtuarium

Betojtak a németek és a brüsszeli libsik, hogy Olaszország kilép az eurózónából, így mégis megengedték, hogy az 5* és a Liga alakítson kormányt. Csak nehogy tovább kiborítsák a bilit, hogy a déli EU-s tagállamokban becsődölt az ipar és csúsznak lefelé, miközben az északiak (főleg Németország) folyamatosan nyernek. Szóval az eurón buknak, a lírán nyernének? Akkor minket is csak szivatni akarnak, hogy vezessük be az eurót?

Egy közös pénznek sok előnye van, de mivel ennyire eltérnek az EU-ban az egyes országok gazdasági teljesítményei, ezért egy közös pénz nem jó mindenkinek.

Javaslatom szerint nekünk, közép európaiaknak megérné egy közös pénz, mégpedig a lengyelekkel, csehekkel mindenképp, de a szlovákoknak és a többi környező országnak is jobban megérné hozzánk csatlakozni.Egy V4-es központi bank, közös tőzsde, közös pénzügy. Most látszana ennek az előnye, amikor gyengül a forint!!!

Visszatérve az olaszokra: nekik is egy saját pénz érné meg, egy közös mediterráni valuta. A németeknek és a többi északi országnak megmaradna az eruró, ami szépen felértékelődne, ezzel helyrerántva a német külker többletet és exportot. Persze ettől félnek mint macska a pitbulltól, de nekünk megint csak jó lenne, hiszen még több cég hozná ide a termelést.szeder4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://virtuarium.blog.hu/api/trackback/id/tr6814018354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása